loader image

Salute Limoncello

Privacybeleid

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op deze pagina staan de algemene voorwaarden vermeld. Deze algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben met betrekking tot een van deze bepalingen, gelieve ons te contacteren via mail (dorst@salutelimoncello.be).

ALGEMEEN

Deze voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand gekomen is, tussen u en SALUTE. Door een bestelling te plaatsen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van SALUTE.

IDENTITEIT VAN DE VERKOPER

SALUTE (Jente Billens)
Massestraat 32a, 1741 Wambeek
België

LET OP: Dit is enkel het verzend- en postadres, geen bezoekadres.

E-mailadres: dorst@salutelimoncello.be
BTW nummer: BE0775.269.431
IBAN: BE31 1030 7627 9555

PRIJZEN

Alle opgegeven prijzen van onze artikelen zijn in Euro en exclusief eventuele verzendkosten. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.
De prijzen zijn overigens vrijgesteld van BTW.

BESTELLINGEN

Het bestellen van onze artikelen kan telefonisch (0472/37.53.30) of via mail, Facebook en Instagram.

BETALINGEN

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging van ons, de factuur wordt bezorgd nadat het product afgeleverd werd. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen.

ANNULERINGEN

Wij streven ernaar om uw bestellingen steeds zo snel mogelijk klaar te maken. Iedere bestelling kan geannuleerd worden binnen de 72u, daarna is de bestelling bindend. Annuleren kan enkel telefonisch. Als uw bestelling geleverd is, geldt het herroepingsrecht. Dit is minimaal 14 dagen plus eventuele feestdagen ingaande een dag na bezorging.

LEVERINGEN

De levertermijn en het moment van levering wordt overeengekomen tussen koper en verkoper en kan variëren. De overeengekomen termijn wordt steeds gerespecteerd, tenzij anders overeengekomen.

VEILIGHEID

SALUTE zal uw persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de bestelling. SALUTE bewaart alle gegevens op een met paswoord afgesloten plaats.

WIJZIGINGSRECHTEN

SALUTE heeft te allen tijde het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van haar website te wijzigen of aan te vullen. Prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen, druk- of schrijffouten.

VERKOOP VAN ALCOHOLISCHE DRANKEN

Het genieten van alcoholhoudende drank is vooral een eigen verantwoordelijkheid van u, als consument. En een verantwoordelijkheid van ouders voor hun kind(eren). SALUTE richt zich uitsluitend op mensen van 18 jaar en ouder en verkoopt of levert geen alcoholhoudende dranken aan jongeren onder de 18 jaar. SALUTE is niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen na het onjuist meedelen van de geboortedatum, waarbij de koper aangeeft ouder te zijn dan 18 jaar, zonder dat effectief te zijn. Wij vertrouwen op uw eerlijkheid.

COPYRIGHT

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website van mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van SALUTE. Bij vragen of onduidelijkheden kan u contact opnemen via dorst@salutelimoncello.be.

Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld op 1 oktober 2021.